Kaissal

Regular price Rs. 675.00
Regular price MRP. 750.00 Sale price Rs. 675.00
Sale Sold out
Tax included.

Kaissal's Body Lotion with Almond Oil for a Radiant Glow - 100ml

Kaissal's Body Lotion with Almond Oil for a Radiant Glow - 100ml

weight
discount-badge

EXTRA DISCOUNT ON PREPAID ORDERS

discount-badge

100% PAYMENT PROTECTION & GENUINE PRODUCTS

VEGAN

yes

View full details

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
s
saima
Body lotion

The best body lotion to keep skin hydrated , glowing and moisturized in winter and summer .

Indulge in the luxurious Body lotion to experience the ultimate in body care. With the heavenly scent of lavender extract, this lotion not only smells divine but also has skin-healing properties that help reduce dark spots and redness, revealing a brighter and more radiant complexion. The goodness of Propanediol, Almond Oil, Hydrovance, Lavender, Niacinamide, Vitamin-E, Shea Butter, Aloe vera nourishes the skin from within, improving its texture and complexion, while aloe vera deeply hydrates and rejuvenates the skin and with its anti-inflammatory and healing properties, further enhances the moisturizing benefits of this lotion, leaving the skin feeling soft, smooth, and healthy. This all-in-one solution is perfect for those who seek a comprehensive body care routine that delivers effective results and an indulgent experience.

● Improves skin texture and complexion organically with the goodness of almond oil
● Provides intense hydration and nourishment with aloe vera
● Soothes the skin with the anti-inflammatory and healing properties of shea butter
● Leaves the skin feeling smooth, moisturized, and healthy
● Offers an all-in-one solution to body care needs
● Enhances the overall radiance and brightness of the skin

Product Weight - 151g
Length cm - 135
Breadth cm - 47
Height cm - 47

INGREDIENTS TOP 5
Proapanediol, Almond Oil, Hydrovance, Lavander, Niacinamide, Vitamin-E, Shea Butter, Aloe vera

1. It helps healing dark spots and redness
2. Helps improve skin textures and complexion
3. sheabutter soothe your skin like never before leaves skin smooth
Aroma of Lavender
Improve skin texture
Anti Inflammatory
Soft & Glowing skin
1. Gently massage your face & neck all over body
2. Focusing on knees, elbows and dry ares
3. For best results use daily
Q1. Does it suits dry skin?
Ans: Yes
Q2. can I use it in my face
Ans: U need to know it's a body lotion. U can use it on your face but it's basically for body
Q3. How to unlock the cap of the bottle?
Ans: By rotating the cap 90 degree
Q4. it is used in winter
Ans : It can be used in summer also
Q5. Can we use it every day?
Ans. Yes
Q6. How long it works on skin?
Ans. More than 8 hours
Q7. How many times can I use it?
Ans. Anytime in day
Q8. Is it for fairness?
Ans. For skin moisture
Q9. Is this lotion non-stick or not?
Ans. Non sticky
Q10. Type of texture gel or Cream? Ans. Cream

Brand