Kaissal

Regular price Rs. 500.00
Regular price MRP. 500.00 Sale price Rs. 500.00
Sale Sold out
Tax included.

Get the Ultimate Glow with Kaissal Rejuvenating Moisturiser Skin Elixir - 100gm

Get the Ultimate Glow with Kaissal Rejuvenating Moisturiser Skin Elixir - 100gm

weight
discount-badge

EXTRA DISCOUNT ON PREPAID ORDERS

discount-badge

100% PAYMENT PROTECTION & GENUINE PRODUCTS

VEGAN

yes

View full details

Customer Reviews

Based on 10 reviews
100%
(10)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
S.
Great texture

It doesn't irritate my skin and helps improve its texture over time.

A
A.J.
boost of hydration

It works well under makeup and gives a nice boost of hydration.

A
A.-.
Absorbs quickly

It absorbs quickly into the skin, leaving it plump and moisturized.

S
S.M.F.
Great texture

I love the gel-like texture of this moisturizer.

P
P.N.
Great product

It doesn't clog pores or cause breakouts.

Experience the refreshing and repairing properties of natural ingredients with our skin elixir moisturizer. Infused with Propandiol, Cocoa Butter, Hydrovance, Aloe Vera, Olive Oil, Mulberry Extract, Chamomile Extract, this moisturizer addresses pigmentation and damaged skin while providing intense nourishment and a natural radiance. The richness of olive oil deeply moisturizes the skin and enhances its suppleness, leaving you with a healthy, youthful glow. Our moisturizer is formulated with natural and organic ingredients, so you can enjoy the benefits of nature's bounty without worrying about harmful synthetic chemicals. Treat your skin to the rejuvenating power of our skin elixir moisturizer, and experience the transformation of a naturally radiant, nourished complexion.

● Promotes a healthy, youthful-looking complexion
● Skin hydrating formula
● Deeply moisturizes and nourishes the skin
● Provides antioxidant protection to the skin
● Formulated with natural ingredients that are gentle on the skin
● Provides a natural, healthy-looking glow to the skin.

Product Weight - 151g
Length cm - 135
Breadth cm - 47
Height cm - 47

INGREDIENTS TOP 5
Propandiol, Cocoa Butter, Hyrovance, Aloe Vera, Olive Oil, Mulberry Extract, Chamomile Extract

1. Addresses pigmentation and damaged skin
2. Intense nourishment and natural radiance
3. refereshing and repairing properties of natural loevera
4. hydrating and rejuvenating
Contains refreshing & repairing properties best for skin
Richness of olive oil & vitamin E extracts
Skin hydrating formula
Intense nourishment from within skin
vegan
1. Apply liberally on face& neck twice everyday
2. Help your skin soft, smooth, radiant
3. Avoid direct contact with eyes
Q1. It is for normal skin?
Ans: it suits all skin types
Q2. Is it have smell?
Ans. Fragrances
Q3. Is it suitable for oily acne prone skin?
Ans. Yes
Q4. Does it clog pores?
Ans. Yes
Q5. Can I apply it before makeup?
Ans. OfCourse
Q6. Is this moisturizer good for pores skin?
Ans. Yes
Q7. Is it Sweating after applying?
Ans. No sweat proof
Q8. Can I use this product in day light?
Ans. Yes
Q9. Are all ingredients safe?
Ans. Yes all natural
Q10. Is it for Skin hydration?
Ans. Yes and gives daily moisture

Brand