Kaissal

Regular price Rs. 585.00
Regular price MRP. 650.00 Sale price Rs. 585.00
Sale Sold out
Tax included.

Kaissal Keratin Shampoo with Argan Oil - Moisturiser and Strengthen Hair - 250gm

Kaissal Keratin Shampoo with Argan Oil - Moisturiser and Strengthen Hair - 250gm

weight
discount-badge

EXTRA DISCOUNT ON PREPAID ORDERS

discount-badge

100% PAYMENT PROTECTION & GENUINE PRODUCTS

VEGAN

yes

View full details

Customer Reviews

Based on 16 reviews
75%
(12)
25%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
T
Tamanna Bajaj
Best 😌

Best product

P
Parineeti
Fantastic Shampoo

Shampoo is just fantastic 🤩

A
A.G.
Great

Great shampoo

G
Gauri Verma
Awesome

Great smell with ingredients

P
P.P.
Love this

This shampoo helps me to get rid of hair fall journey

Keratin shampoo is a natural hair care product that uses organic ingredients to provide nourishment and strength to your hair. This shampoo contains a blend of natural ingredients like Rosemary, Shikaki, Indian Gooseberry, Sodium Cocoamphoacetate, Polyquaternium-7 that work together to nourish and protect your hair. Keratin is a protein that is naturally found in your hair, and this shampoo helps to replenish it, making your hair stronger and healthier. Shikakai is rich in antioxidants and vitamins that help to nourish and protect your hair from damage, while aloe vera helps to soothe and moisturise your scalp. With its unique blend of organic ingredients, Organic Keratin shampoo is the perfect choice for anyone looking for a natural and effective hair care product.

● It contains natural ingredients such as keratin, argan oil, and aloe vera.
● Keratin, a protein naturally found in hair, helps to replenish and strengthen it.
● Aloe vera helps to soothe and moisturise the scalp, reducing irritation, hairfall and dandruff.
● Regular use of Keratin shampoo can lead to softer, smoother, and more manageable hair.
● It is free from harsh chemicals like sulfates, parabens, and phthalates, making it safe for daily use.
● The organic ingredients in Keratin shampoo make it a great choice for those with sensitive scalps or allergies.

Product Weight - 266g
Length cm - 185
Breadth cm - 60
Height cm - 38

INGREDIENTS TOP 5
Rose Mary, Shikakai, Indian Gooseberry, Sodium Cocoamphoacetate, Polyquaternium-7

1. An effective concotion of almond, sunflower argan
2. Goodness of hibiscus, testu, amla prevent hair fall, repair your hair strengthen it from roots to ends, giving your hair a perfect finish
3.Moisturising and strengthening hair
Reduce dandruff
Strengthens hair from roots
Prevents hairfall
Improving hair texture
Chemical free
1. Apply to wet hair uniformly massage scalp thoroughly and rinse your hair.
Q1. Is it suitable for straightened hair?
Ans. Yes
Q2. Is this suitable for hair fall?
Ans. Yes
Q3. Does it suit oily scalp
Ans. Yes, absolutely
Q4. If we use this shampoo, do we need conditioner?
If you feel shampoo is enough to keep hair soft and tangle free, then use only shampoo, if need be, for more hydrations then yes go for the conditioner too.
Q5. Is this shampoo sulphate free?
Ans. Yes, totally
Q6. Is this product genuine?
Ans. Offcourse
Q7. Will I get shampoo and conditioner in this pack?
Ans- as per offers
Q8. Also as keratin makes hair soft as it is, then what's the need of the conditioner?
Ans. So that it stays soft
Q9. Can we use it for medium thick, wavy, and dry hair?
Ans. All hair type
Q10. Does it stop excessive hair fall?
Ans. Use it for better results
Q11. Is this product repairing damage and dry hair?
Ans. Absolutely
Q12. What is the quantity of shampoo?
Ans. 200 ml

Brand