Kaissal

Regular price Rs. 699.00
Regular price MRP. 699.00 Sale price Rs. 699.00
Sale Sold out
Tax included.

Naturally Radiant Skin with Kaissal Rejuvenating Cream - Liquorice & Aloe Vera - 50gm

Naturally Radiant Skin with Kaissal Rejuvenating Cream - Liquorice & Aloe Vera - 50gm

weight
discount-badge

EXTRA DISCOUNT ON PREPAID ORDERS

discount-badge

100% PAYMENT PROTECTION & GENUINE PRODUCTS

VEGAN

yes

View full details

Customer Reviews

Based on 6 reviews
100%
(6)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
D
Diya
Really Great

This face cream is really great

N
Nishtha Mishra
The product is just good

Good product showing good results

A
Aasha Srivastava
It really works

The product is just amazing and I can see the results

T
Teena bhati
Love this product

I just love this product

A
Anjali kumari
Awesome

This is just awesome

Experience the natural radiance of your skin with this rejuvenating cream. This cream, enriched with organic extracts, was once exclusive to the royals, but now you can enjoy its luxurious benefits from the comfort of your own home. The natural ingredients, including Vitamin-E, Propandiol, Hydrovance, Niacinamide, Aloevera, Nagkeshar, Apple Extract etc.visibly purify your skin and provide a natural glow to your complexion. This unique formula not only hydrates and nourishes your skin but also protects it from harmful UV rays and boosts elasticity, helping you achieve a youthful, healthy appearance. Indulge in the rejuvenating effects of this cream and discover the beauty of natural, organic skincare.

● Promotes a naturally radiant and healthy-looking complexion with beautifying elixirs
● Reduces the appearance of dull, lifeless skin
● Helps protect skin from the damaging effects of the sun's UV rays
● Formulated with natural and organic ingredients, minimizing the use of synthetic chemicals
● Suitable for all skin types, including sensitive skin
● Helps to reduce the signs of aging and promote a youthful appearance.

Product Weight - 158g
Length cm - 45
Breadth cm - 65
Height cm - 65

INGREDIENTS TOP 5
Vitamin-E, Propandiol, Hydrovence,Niaciamide,Aloevera, Nagakeshar,Apple Extract

1. Purifies skin, naturally glowing complexion
2.Supple skin, protects from harmful UV rays
Boost elasticity
With beautifying elixirs
Visible results for skin
1. After cleansing, apply cream all over the face & neck massage gently in circular motion till it completely gets absorbed
2. Avoid direct contact with eyes
Q1. Can I use this Cream to bright my skin
Ans : Yes
Q2 : Can oily skin people use this cream?
Ans: yes
Q3. Is this cream harmful for skin?
Ans: It cannot be harmful for sensitive skin
Q4. I can apply for winter season for dry skin for man
Ans: Everyone can use this, and it is suitable for all skin types
Q5. It helps to remove pimples and mark from face?
Ans: It is very helpful to remove a pimples and marks
Q6. Is it day cream?
Ans. Yes
Q7. Can I use this for combination skin in summer season?
Ans. Yes
Q8. Is it night cream? Ans. No
Q9. Is this cream moisturiser texture?
Ans. Yes
Q10. Can oily skin use this?
Ans. Yes
Q11. Is this for skin whitening ?
Ans. Yes and purifying
Q12. Does it remove pimples and also blackheads?
Ans: No, it does not remove pimples and blackheads. It's simply for the purpose of moisturizing.
Q13. I won't to bright my skin, can I use this product?
Ans: Yea for sure.
Q14. Can i use it as day cream??
Ans: yes
Q15. Are all ingredients natural?
Ans. Yes

Brand