Kaissal

Regular price Rs. 750.00
Regular price MRP. 750.00 Sale price Rs. 750.00
Sale Sold out
Tax included.

Kaissal Pore Tightener Toner | Your Path to a Radiant Glow - 100gm

Kaissal Pore Tightener Toner | Your Path to a Radiant Glow - 100gm

weight
discount-badge

EXTRA DISCOUNT ON PREPAID ORDERS

discount-badge

100% PAYMENT PROTECTION & GENUINE PRODUCTS

VEGAN

yes

View full details

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
R
Rashim
Unique blend of ingredients

Use of mint and Rose gives long lasting, non sticky and gives freshness , i used after face mask and it is worth buying

A
A.R.
Amazing

Nice and organic face toner

Enriched with natural rose & mint extracts from the lush lands, this toner is a must face essential and has a cooling and soothing effect on the skin, leaving it feeling refreshed and radiant. The natural goodness of mint extracts helps to tighten pores, remove dead skin cells, and promote supple, naturally glowing skin. With the added wellness benefits of Niacinamide, Vitamin-F, Hydrovance, thyme, this toner also helps to tackle fine lines and wrinkles with regular use. Say goodbye to enlarged pores and uneven skin texture, and welcome a naturally light and radiant complexion. Try our Pore Tightening  Toner today and take the first step towards your best skin yet.

● Provides a cooling and soothing effect on the skin
● Helps to remove dead skin cells
● Enhances natural radiance and glow
● Tackles fine lines and wrinkles with regular use
● Goodness of natural rose extract suitable for all skin types
● Provides a refreshing and revitalizing sensation on the skin.

Product Weight - 136g
Length cm - 145
Breadth cm - 40
Height cm - 40

INGREDIENTS TOP 5
Niacinamide,Vitamin-F,Hydrovence, Rose,mint thyme & mint Extract

1. Helps in Tightening pores, removes dead cell
2. Leaves skin feeling fresh and naturally glowing
3. Tackling fine lines, wrinkles
4.Cooling and soothing effects on skin
1. Skin calming properties
2. Goodness of natural rose extract
3. Skin feels light & fresh
4. Naturally glowing skin
1. Pour few drops of toner on a cotton ball/tissue
2. Now wipe your face & neck thoroughly
3. This herbal toner can be used several times during day
4. Add to face pack for refreshing & glowing skin
Q1. can we use as toner spray bottle?
Ans. Yes
Q2. Can be use for oily skin?
Ans. Yes
Q3. can it glow our skin ?
Ans. Yes
Q4. after applying toner, can I use face cream after that?
Ans. Read directions to use
Q5. does it will remove dark circles?
Ans. No it is a toner
Q6. Can it use every day or twice a week?
Ans. Yes anytime
Q7. is it for combination skin?
Ans. All skin types
Q8. Is it chemical free?
Ans. Totally
Q9. Is it required to wash your face with water after cleansing with the toner?
Ans. after you clean your face with Cleanser ( face wash) then you can use toner ( With cotton pad) it will absorb in skin
Q10. how is use to be toner my skin is nice
Ans : Follow few steps everyday. Firstly Cleanser, second After clean your face use toner ( Use a cotton pad), and at last after Tonning your face
Q11. Is it paraben free?
Ans. Yes
Q12. Is it a tonner or moisturizer?
Ans. Skin toner
Q13. I have sensitive skin and it's kind of dry , can I use it?
Ans. Yes
Q14. Is it alcohol free?
Ans, Yes
Q15. Is it a cleanser?
Ans. yes

Brand