Kaissal

Regular price Rs. 585.00
Regular price MRP. 650.00 Sale price Rs. 585.00
Sale Sold out
Tax included.

Kaissal's Aloe Extract Face Mask for Soothing and Brightening Skin - 50gm

Kaissal's Aloe Extract Face Mask for Soothing and Brightening Skin - 50gm

weight
discount-badge

EXTRA DISCOUNT ON PREPAID ORDERS

discount-badge

100% PAYMENT PROTECTION & GENUINE PRODUCTS

VEGAN

yes

View full details

Customer Reviews

Based on 15 reviews
80%
(12)
20%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
S.s.
Game changer

This face mask is a game-changer for me.

P
Pranjal sharma
lightweight

The mask itself is lightweight and doesn't feel restrictive.

H
H.H.
Impressed

I'm very impressed with the design of this face mask.

S
Simanta Das
Provides protection

The mask covers his face well and provides good protection.

P
P.J.
Great product

"I bought this face mask for my husband, and he really likes it.

Indulge in a rejuvenating skin care experience with this face mask made from hand-picked saffron. This mask is expertly crafted to tighten and brighten the skin, leaving it with a healthy glow. The powerful benefits of turmeric help to fight acne and inflammation, while also reducing facial hair growth. AHA, Nutmeg oil, Niacinamide and hydrating properties of aloe vera work to remove dead skin cells, revealing a youthful and radiant complexion. This face mask is an all-natural solution to address pigmentation, uneven skin tone and dullness. With regular use, your skin will feel nourished and nurtured, giving you the confidence to face the world with a radiant and youthful glow.

● This facial mask helps to remove impurities and dead skin cells from the skin.
● It improves skin texture, detan it and makes it look smoother and more radiant.
● It can help to balance oil production, reducing the likelihood of breakouts and acne.
● It also contains anti-aging ingredients like collagen and hyaluronic acid, helping to
reduce the appearance of fine lines and wrinkles.
● Regular use of this facial mask improves skin elasticity, making it look firmer and more youthful.
● This can be used to address many skin concerns, such as pigmentation, dullness, and
dryness.

Product Weight - 158g
Length cm - 45
Breadth cm - 65
Height cm - 65

INGREDIENTS TOP 5 
AHA, Nutmeg oil, Aloe vera, Niacinamide, saffron, Turmeric, Aloevera Extract.

1. It tightens skin, lighten pigmentation
2. Turmeric fights acne, Inflammation, Reduces facial hair growth
3. Aloevera helps remove dead skin cell, leaving skin nurtured
4. Nourishment, brightening, protecting
1. Made with best quality, Chandan & Saffron
2. Lightens pigmentation
3. Reduces facial hair growth
4. Detan skin
1. Clean face with face wash
2. Protect hairline apply face mask in a thick layer over face&neck area with your fingertips
3. Leave it for 15-20 minutes, let it dry
4. Clean using wet cotton or wash with cold water
Q1. Can I apply it on my neck as well?
Ans. Yes
Q2. Does it give Soultion for dead skin?
Q3. At what time can it be used?
Ans. Read instructions
Q4. Will it remove pimple marks?
Ans. Maybe
Q5. Before mask can I use scrub, and then cleanser?
Ans. Depends on your preference
Q6. I applied moisturizer before face mask?
Ans. Not good
Q7. How many times can I use it?
Q8. IS this face mask useful?
Ans. Yes
Q9. I have darkness around my neck ,does it help to remove it?
Ans: Yes, you can but see that first you wash it with facewash and water should be hot so that all your skin pores get wider, and this face mask will bring best results for skin.
Q10. Does it remove black heads?
Ans. No

Brand