Kaissal

Regular price Rs. 720.00
Regular price MRP. 799.00 Sale price Rs. 720.00
Sale Sold out
Tax included.

Kaissal Wrinkle Lift Cream | The Ultimate Anti-Aging Solution - 50gm

Kaissal Wrinkle Lift Cream | The Ultimate Anti-Aging Solution - 50gm

weight
discount-badge

EXTRA DISCOUNT ON PREPAID ORDERS

discount-badge

100% PAYMENT PROTECTION & GENUINE PRODUCTS

VEGAN

yes

View full details

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
B
Bhavya Verma
Great product

It is a perfect product..,gifted it to my mom. She loved it

Introducing our revolutionary as well as rejuvenating Wrinkle Lift Cream - Skin Toner, packed with the power of DPHP, Vitamin-E, Niacinamide, Aloe Vera, Ginseng & oregano Extract. Our scientifically tested formula helps to boost elasticity and collagen production, essential for aging skin. With consistent use, our cream not only helps to reduce the appearance of wrinkles, dullness and fine lines but also prevents signs of premature aging. Our powerful blend of natural antioxidants helps to nourish and protect your skin, leaving it feeling healthy, glowing, and youthful. Our wrinkle-lifting cream is suitable for all skin types and is designed to provide your skin with the nourishment and care it deserves. Try our cream today and experience the transformative benefits of natural skincare.

● Boosts elasticity and collagen production in aging skin
● Prevents signs of premature aging
● Packed with natural grape seed extract, ginseng, and oregano
● Contains powerful natural antioxidant components
● Nourishes and protects your skin
● Leaves your skin feeling healthy, glowing, and youthful

Product Weight - 158g
Length cm - 45
Breadth cm - 65
Height cm - 65

INGREDIENTS TOP 5
DPHP,Vitamin-E, Niacinamide,Aloevera,Ginseng, oregano Extract

1. Scientifically tested formula
2. Oregano helps boost elasticity
3. Reduces wrinkles, fine line
4. Natural anitoxidants, Prevents sign of premature ageing
5. Skin feeling healthy, glowing
Antioxidant components
Rejuvenates skin
Treats dullness
Reduce visible wrinkles
Prevents ageing of skin
1. After cleansing, apply cream all over the face & neck massage gently in circular motion till it completely gets absorbed
2. Avoid direct contact with eyes
Q1. I am 28, so can I use wrinkle cream?
Ans: Yes, you can as it can be used by any age group.
Q2. Is it oil free cream?
Ans. Yes
Q3. Does it remove acne, pores, spots?
Ans. No it is for wrinkles
Q4. how to use any time
Ans: for best results use it at night before going to bed.
Q5. can it be used on face only?
Ans. Apply on face & neck
Q6. can we apply it on whole face or only on wrinkles?
Ans: We can apply it on whole of the face so that wrinkles do not appear before time
Q7. How to use morning and night?
Ans. Depends on your skin type
Q8. whats the quantity 50 or 20g?
Ans. 50
Q9. Does it have any side effects?
Ans. No not at all
Q10. Is it effective at the age of 50 and above?
Ans. Yes totally

Brand