Kaissal

Regular price Rs. 720.00
Regular price MRP. 799.00 Sale price Rs. 720.00
Sale Sold out
Tax included.

Kaissal Weightless Foundation Cream for Nourished and Glowing Skin - 50gm

Kaissal Weightless Foundation Cream for Nourished and Glowing Skin - 50gm

weight
discount-badge

EXTRA DISCOUNT ON PREPAID ORDERS

discount-badge

100% PAYMENT PROTECTION & GENUINE PRODUCTS

VEGAN

yes

View full details

Customer Reviews

Based on 7 reviews
86%
(6)
14%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
Mukesh Yadav
Flawless complexion

It blends seamlessly into my skin and gives me a flawless complexion.

Т
Т.
Game changer

It is the game-changer!

N
N.M.
Natural look

It gives me a natural-looking finish and lasts all day. Highly recommended!

B
B.B.
Excellent coverage

It provides excellent coverage without feeling heavy on the skin.

V
V.d.
Fantastic

I must say it's fantastic!

Say goodbye to heavy makeup and hello to a sheer, our foundation cream provides you  natural coverage that will leave your skin looking, skin friendly and feeling its best. The secret is in our unique blend of chamomile, aloe vera, Sage, Propanediol, Hydrovance and calendula extracts, which work together to heal and protect your skin from common issues like redness, hyper-pigmentation, and acne. Aloe vera is particularly effective at creating a youthful, plump appearance, while sage offers its own medicinal properties to tackle even the most sensitive skin. With these natural ingredients working from the inside out, your skin will be left with a stunning glass-like finish that's impossible to ignore. Give your skin the care it deserves with our nourishing,  all-natural formula. 

● Delivers a radiant, dewy finish for a healthy-looking complexion.
● Long-lasting formula stays put for hours without creasing or fading.
● Contains light-reflecting pigments that create a luminous effect.
● Suitable for all skin types, including sensitive and dry skin.
● Helps to minimize the appearance of pores and fine lines.
● Helps to protect the skin from environmental stressors with antioxidants.

Product Weight - 142g
Length cm - 125
Breadth cm - 47
Height cm - 47

Brand Description:
Kaissal is an earth-friendly beauty brand that believes in the power of pure, holistic, and transformative beauty products. With a strong focus on sustainability, the brand uses only organic, vegan, toxin-free, and paraben-free ingredients that are locally sourced from the remotest corners of the country. Kaissal is committed to adopting a zero-waste packaging approach. The brand's mission is to give back to nature and mother earth while empowering individuals to look and feel their best with clean, ethical  beauty products that are as good for the environment as they are for your skin

INGREDIENTS TOP 5
Chamomile, Calendula Extract, Aloe Vera, Sage, Propanediol, Hydrovance

1. Providing sheer natural coverage for skin
2. Helps your skin and protect it from redness, hyper pigmentation and acne
3. Aloevera makes your skin look youthful and plump
4. helps tackle skin sensitivity, giving you glossy skin
5. Magical properties of nature work from inside out
Skin friendly
Fit for all skin types
medicinal properties of shea, aloevera
Skin look youthful and plump
Heal skin from within
1. After cleansing apply cream allover face& neck
2. Massage gently in circular motion till gets completely absorbed
Q1. Which shade is best suited for skin in foundation?
Ans- Shade is according to your skin tone
Q2. Is it full coverage foundation?
Ans. Yes
Q3. Is foundation cream fit for dry skin?
Ans. Yes
Q4. What is expiry date of foundation cream?
Ans. 24 months (about 2 years)
Q5. After using this foundation, will I look fair?
Ans. Yes you may look fair, your skin may look fresh and glowing. And it lasts for a long time.
Q6. Is this cc cream 9 to 5 work like foundation ?
Ans. Yes
Q7. Do I have to apply primer before using this foundation?
Ans. Not necessary you can use any cream before applying
Q8. Any side effects of using it directly on face?
Ans. No, product is made of natural ingredients
Q9. Is it suitable for oily and sweaty skin?
Ans. Yes
Q10. I can use it in party because is it heavy or light?
Ans. It is light you can add moisturizer before using
Q11. it will work on daytime?
Ans: yes, it works good on daytime as well. totally depending upon the blending of the foundation. A Matt finished foundation also gives an excellent finish during daytime especially in summer.
Q12. What about this foundation fragrance?
Ans. It is good
Q13. What is the quantity? Ans- 50 ml
Q14. Will it suit sensitive skin, I get pimples after applying foundation?
Ans. Try Kaissal foundation cream which is for all skin type
Q15. is it safe for daily use?
Ans. Yes, it is absolutely safe for daily use but u should use some moistures cream before applying

Brand